Hlavní obsah

Julian Záhorovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Devatenáctiletý student z Pardubic.

Foto: Petr Skála

Eduard Krützner s publikací Hrajte ragby, kterou jubilant vydal vlastním nákladem

Článek

Letos ho čeká maturita. Jako dítě hrál na různé hudební nástroje, od šesti let na piáno, potom přibyla kytara a flétna. Svůj talent asi zdědil po otci, který také hrál na piáno a kytaru.

Má rád tuzemské skupiny. "Chinaski, Kabát, Lucii, prostě české kapely, které jsou schopny napsat si písničku. Zpěváci, kterým píše skladby někdo jiný, jsou loutky," říká Julian, jehož nejoblíbenějším spisovatelem je Charles Bukovski. Proč? "Protože jeho hlavní postava je Henry Chinaski, podle kterého se jmenuje moje nejoblíbenější kapela." 

Zpěvu a hraní se věnuje od patnácti let v různých kapelách. Tou poslední je Wolnej pád. Kromě toho ho baví snowboard, bruslení, fotbal, volejbal, ale především se mu líbí vystupovat před lidmi. Nemyslí si, že SuperStar vyhraje, ale rád by v budoucnu byl frontmanem nějaké dobré kapely.

Do soutěže nastoupil s číslem 3676.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Výběr článků

Načítám