Hlavní obsah

Josef Náhlovský: Před kamerou se nesvléknu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Populárního baviče Josefa Náhlovského letos čekají vskutku nelehké okamžiky. Má totiž hrát jednu z hlavních rolí v erotické komedii Petra Novotného. Její děj se odehrává v thajských masérských salónech mezi exotickými Asiatkami. Odvážné erotické role ale Náhlovský ze zásady odmítá a ani tučný honorář by ho nedonutil svléknout se před kamerou.

Foto: Vlastivědné muzeum Šumperk

Ať zdraví, nebo handicapovaní, všichni jsme lidé.

Článek

"Petru Novotnému jsem řekl, že mu mohu zahrát roli kuchaře, číšníka nebo podobně. Nic jiného. Pokud budu v jeho filmu účinkovat, tak vždy oblečený," řekl Josef Náhlovský.

"Nikdy nebudu hrát choulostivé situace. Já na takové věci nejsem. Maximálně by mě kamera mohla zachytit v plavkách. Jinak ne, určitě bych se nesvlékl," dodal slavný komik.  

Líbí se mu kypré dámy

"A navíc v Thajsku už jsem byl a dámy, o nichž je řeč, nejsou můj typ. To jsou takové jakoby poloděti a moc se mi nelíbily. Zkrátka Thajsko je pro mě sexuální mínus," pokrčil Náhlovský rameny.

Krev a mlíko je totiž vzorec, podle něhož se Náhlovský při výběru žen řídí. Přednost proto dává výraznějším tvarům a vychrtlé krasavice, které jsou už několik let u mužů v módě, u něj nemají žádnou šanci.  

"Líbí se mi opravdové ženy. Ovšem nemusí být příliš zaoblené, možná jen trošku udělanější. Zásadně dávám přednost slovanskému typu děvčat. Na kost a kůži si nepotrpím," prozradil oblíbený bavič.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám