Hlavní obsah

Jiří Korn partnerku nehledá

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák a tanečník Jiří Korn byl sice již dvakrát ženatý, nyní ale žije sám. Potřetí do manželského svazku rozhodně vstupovat nehodlá. Žádnou partnerku nehledá a intimní otázky raději ponechává osudu.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava 8.12.2016 Projekt Bezpečnější Ostrava 2016. Preventivní akce v hypermarketu Albert v Ostravě - Dubina 7.12.2016

Článek

"Když mě bude nějaká chtít, tak si mě najde. Než lámat něco přes koleno, zůstanu raději sám," prohlásil Korn, který stále dbá o svůj zevnějšek. Vybírá si extravagantní oblečení a často si nechává depilovat celé tělo, což dokáže ocenit i na ženách. "Líbí se mi čisté a voňavé, zcela vyholené dívky," svěřil se.  

Nová deska

V současné době ale na ženy podle vlastních slov příliš volného času nemá. Intenzívně zkouší hlavní roli vojáka v muzikálu Miss Saigon, hraje v Bídnících a má i další umělecké plány. Do konce října chce dokončit desku se skupinou 4TET. Budou na ní převzaté písničky starší i novější.

"Všechny budou zajímavé tím, že jsou v původním pěveckém aranžmá, které nikdo nikdy neudělal, a tím jsou specifické," řekl zpěvák a dodal, že pro výběr písniček neexistuje žádný klíč.

"Sešli jsme se a každý měl nějaký návrh věcí, které by se daly udělat ve stylu, který se nám líbí. Logicky chceme, aby to byla taky zábava, aby tam nebyly jenom těžké vokály. Nakonec normální divák ani nedokáže ocenit, co to obnáší."

Reklama

Výběr článků

Načítám