Hlavní obsah

Jezero vyplavilo zrůdu s bílou tváří, může jít o montaucké monstrum či čupakabru

Novinky, Jakub Kynčl
Kitchenuhmaykoosib

Rok co rok se objevují zvěsti a důkazy o existenci tzv. montauckého monstra. Poprvé se o něm svět dozvěděl v roce 2008, kdy bylo jeho tělo nalezeno na pláži v New Yorku. Minulý rok byl pak tento živočich umlácen malými dětmi v Panamě. Nyní byl další exemplář vyplaven v kanadském Kitchenuhmaykoosib ve státě Ontario.

Foto: Profimedia.cz

Zvíře připomnělo nález neznámého tvora z roku 2008, jemuž se přezdívalo "montaucké monstum".

Článek

Zvíře má podle svědků i tentokrát jakoby gumové tělo a pravděpodobně jde o stejného živočicha, o kterém se mluvilo v předchozích letech. Bizarní stvoření bylo tentokrát vyplaveno na kanadské pláži a dalo tak oživit vzpomínkám na montaucké monstrum. Zvíře však tentokrát není holé celé, neochlupenou má pouze celou hlavu, tvář a chodidla.

Foto: Profimedia.cz

Neznámého tvora nalezly dvě dívky u jezera v kanadském Ontariu.

Právě skutečnost, že má některé části těla holé a disponuje velmi podobnou fyziognomií jako již dříve nalezená těla neznámého živočicha, vede ke spekulacím, že má svět i tentokrát něco do činění s montauckým monstrem.

Mrtvola záhadně zmizela

O nález mrtvoly se tentokrát postaral pes, který začal u jezera čenichat a po chvíli vytáhl mrtvolu podivné kreatury z jezera a upozornil na ně dvě ošetřovatelky, se kterými byl na procházce. Ty si divné zvíře vyfotografovaly a zanechaly ho svému osudu.

Když se o nálezu dozvěděli další místní, rozhodli se, že se půjdou na místo podívat a mrtvolu odnesou, aby ji mohli lépe prozkoumat. Jenže ta mezitím zmizela.

Fotografie ženy umístily na tamější webové stránky s komentářem: "Toto stvoření našel místní pes Sam v prvním květnovém týdnu v městské zátočině u vody. Upozornil nás na něj a my jsme uviděli stvoření ve vodě, které bylo hlavou dolů. Poté ho vytáhl ke skalám, kde byly pořízeny i tyto fotografie. Ocas stvoření měl zhruba 30 centimetrů a vypadal, jako by patřil obří kryse."

Foto: Profimedia.cz

Zvíře připomínající vydru má hnědou srst, holou bílou tvář i nohy a velké zahnuté zuby.

Proběhlo již mnoho spekulací, o jaké zvíře se může jednat. Někteří jsou zastánci toho, že jde o zmutovanou vydru. Avšak dlouhé zahnuté tesáky zase připomínají divoké prase. Pozadu samozřejmě nezůstávají ani názory, že by mohlo jít o mýtickou čupakabru, jejíž spatření hlásily v posledních letech stovky lidí.

Reklama

Výběr článků

Načítám