Hlavní obsah

Jana Doleželová sekla s modelingem, teď bude tančit a léčit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

O tom, že nejde zvládat několik profesí najednou, se na vlastní kůži přesvědčila Miss ČR roku 2004 a doktorka farmacie Jana Doleželová (27). Modeling už téměř opustila a její novou láskou se teď staly tanec a vlastní lékárna.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Misska a modelka Jana Doleželová a Michal Necpál

Článek

Kariéra modelky Jany Doleželové se po vítězství v Miss ČR dobře rozjela. Měla několik přehlídek a focení týdně a do toho ještě stihla dostudovat školu.

Nyní je z ní doktorka farmacie, otevřela si svou vlastní lékárnu, udělala si kosmetický kurz, začala moderovat a vyzkoušela si herectví. Její největší láska ale přišla teprve po skončení soutěže StarDance, když hvězdy tančí. Jelikož se ale všechno stíhat nedá, Jana si musela vybrat. Zvolila tanec.

Jana Doleželová na parketufoto: Korzo

"Modeling už v podstatě skoro vůbec nedělám, přehlídku jsem nevzala už dobré dva měsíce a focení občas beru, protože je to zajímavější práce. Co se týče herectví, tak to je většinou jedna příležitost do roka, i když je pravda, že už se to docela načítá," svěřila se Jana, která se teď především věnuje lékárně a tancování. S tanečním partnerem Michalem Necpálem mají velkou spoustu nabídek.

"Například před čtrnácti dny v sobotu jsme měli předtančení v rámci plesu v Národním domě na Vinohradech. Na Valentýna jsme absolvovali něco podobného a teď nás čeká ještě ples města Kyjova," prozradila modelka svůj nabitý program. Z tance je nadšená a jen tak opustit ho nehodlá.

"Mě to velmi baví. Tancování teď nahradilo moje původní fitko, protože částečně formuje postavu a zároveň jde o mnohem příjemnější pohyb. Vždycky si u něj i odpočinu," tvrdí Doleželová, která se teď objevuje také v kinech v nové pohádce Peklo s princeznou, kde si zahrála čertici.

Reklama

Výběr článků

Načítám