Hlavní obsah

Iveta Bartošová se chystá na čtyřicítku

PRAHA

Zpěvačka Iveta Bartošová na jaro příštího roku plánuje mohutnou párty, která se bude konat u příležitosti jejích čtyřicátých narozenin. Životní jubileum chce přivítat v kruhu svých přátel a kolegů.

Článek

"Chystám na jaro velké oslavy. Doufám, že přijdou všichni přátelé, které pozvu. Víc ale neprozradím," uvedla Iveta, která vstoupila do světa showbyznysu jako sedmnáctiletá dívenka z Beskyd. Dnes tvrdí, že se jí splnily všechny její sny.

"Skutečně se mi splnily všechny moje sny. Už od čtyř let jsem chtěla zpívat a pohybovat se v prostředí popmusic. Jsem spokojená. Jsem velmi citlivý člověk a nepatřím do normálního světa. Patřím pouze do této branže."

Vytváří si čistý svět

"Jsem vlastně šťastná jen na jevišti a pak doma se synem Arturem. Při koncertech si vytvářím svůj vlastní svět, krásný, čistý a bílý. Snažím se ho prostřednictvím písniček přenést na ostatní lidi. Ovšem srážka s realitou bývá občas velmi drsná. Špatně to snáším," svěřila se Iveta Bartošová.

"Samozřejmě jsou lidé, kteří znají moji povahu a zneužívají toho. Teď mám ale okolo sebe tým skvělých a silných přátel. Budou mě chránit a já budu mít konečně čas na sobě pracovat a věnovat se i sama sobě. A hlavně svému synovi. Moc zvláštních přání vlastně nemám. Chtěla bych být především v pořádku. Psychicky i fyzicky. A být pořád dobrou mámou," dodala.

Reklama

Související články

Ivetu Bartošovou kvůli bolestem hospitalizovali

Zpěvačka Iveta Bartošová byla v úterý odpoledne převezena do nemocnice na Královských Vinohradech v Praze, kde se musela podrobit lékařskému zákroku. Podle...

Výběr článků

Načítám