Hlavní obsah

Ivana Trumpová se chce stát královnou diskoték

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Bývalá manželka amerického miliardáře Donalda Trumpa a zároveň česká rodačka Ivana Trumpová zatoužila po kariéře v hudebním průmyslu. Už si dokonce najala profesionály, kteří by se měli postarat o nahrání jejího nového alba. Hodlá spolupracovat s pěticí hudebníků a zpěváků Scissor Sisters, kteří letos v létě zaútočili na diskotéková mola po celém světě.

Foto: Pivovar Nymburk

leták k akci

Článek

Ze spolupráce s newyorskou partou letos těžila například Kylie Minogue. Originalitu jejich nahrávek nyní hodlá využít také pětapadesátiletá Ivana, která získala rozvodem s Donaldem Trumpem v roce 1990 miliónový majetek. Nyní hledá, do čeho by investovala, a rozhodla se jít ve šlépějích svého vzoru Donny Summerové.

Naplněný sen

"Je to úžasná představa, mít vlastní nahrávky speciálně určené pro taneční parkety. Chci si tento sen splnit," vysvětlila Trumpová, která ovšem nehodlá vytvořit jen jeden z mnoha dalších tanečních projektů, který po několikatýdenním úspěchu zapadne.

"Chci to vzít plně do svých rukou a získat si jméno. Ráda bych se stala královnou diskoték," prohlásila Ivana, která se tak do světa showbyznysu svým zpíváním aktivně vrátí po osmi letech od chvíle, kdy byl zfilmovaný její životní příběh.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám