Hlavní obsah

Ind spadl do 15metrové jámy. Vytáhli ho po dvou dnech

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřicet osm hodin hrůzy si prožil indický podnikatel Madipelli Mogili. Poblíž vesnice Warnagal vyjel motorkou z cesty a zřítil se z více než patnáctimetrového srázu. Na dně jámy musel strávit dva dny, než si ho někdo všiml. Vesničanům se ho pak naštěstí podařilo vytáhnout.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Inda po dvou dnech vytáhli z 15metrové jámyVideo: AP

 
Článek

Mogili sjel se svou motorkou z cesty minulý čtvrtek tak nešťastně, že skončil na dně obří jámy hluboké více než 15 metrů. Na dně byla voda a Mogili naštěstí vyvázl jen s drobnými poraněními. Horší bylo, že si neměl jak přivolat pomoc.

Ind zoufale křičel, vesnice však byla příliš daleko a nikdo ho neslyšel. Jeho utrpení skončilo až po dlouhých 48 hodinách. V sobotu šel po cestě farmář, který křik vyčerpaného Mogiliho slyšel.

Na místo se okamžitě seběhla celá vesnice a několik nejsilnějších mužů pak dokázalo zesláblého podnikatele vytáhnout. Mogiliho zranění nebyla vážná, trpěl však dehydratací a byl převezen do nemocnice na vyšetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám