Hlavní obsah

Ilona Csáková promluvila o svatbě: Než se mi narodí dcera Julie, budeme svoji

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Ilona Csáková (40) plánuje s přítelem Radkem Vonešem svatbu, ale datum je stále ve hvězdách. "Vzít se určitě chceme. Než se nám narodí dcera Julinka, tak budeme stoprocentně svoji," řekla Novinkám Csáková.

Článek

Ilona Csáková oslavila 1. října jubilejní 40.narozeniny. Vedle soukromé oslavy uspořádala ve středu 6. října v kostele Sv. Michaela také svůj narozeninový koncert.

"Soukromá oslava proběhla minulý týden v pátek v kruhu rodinném u nás doma v Brně. Bylo nás tam opravdu hodně, hlavně dětí. Tančilo se, zpívalo a bylo to moc fajn. Od narození syna oslavy ale nabraly úplně jiné obrátky, už to není dlouhá noc," řekla Novinkám na svém narozeninovém koncertě Ilona.

Koncert ke svým čtyřicetinám se organizoval několik měsíců. "Vybrala jsem úžasný prostor, kde se s přáteli budu cítit fajn. Zazpíváš, dáš si vínko, zapálíš si a to vše v nádherném odsvěceném kostele.Těším se na lidi, které jsem dlouho neviděla," prozradila Csáková.

Na koncertě si společně s ní zazpívali její přátelé Petr Kolář a Bára Basiková. V publiku zasedli vedle Petra Bendeho, Mariana Vojtka a Libušky Vojtkové dokonce Karel Gott s manželkou Ivanou a dcerami Charlotte Ellou a Nellou Sofií.

Co k narozeninám dostala od přítele Radka Voneše, ale Csáková prozradit přesně nechtěla. "Stavíme si konečně náš domov, bylo to něco do nového království, vzájemně si nadělujeme dárky do našeho nového domu," řekla zpěvačka.

Mají dům, ročního syna Daniela, ale svatba je stále ve hvězdách. "Vezmeme se, ale nevíme kdy. Není to na pořadu dne. Než se mi narodí Julie, už budeme svoji," prozrazuje Ilona.

Těhotná v současné době není, ale druhého potomka si s partnerem velmi přejí.  "Zatím je v astrálu, ale velmi chceme. Musím být skromná, pokorná. Příroda si to určí sama. My ale po druhém potomkovi velmi toužíme," dodala zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám