Hlavní obsah

Horší než technoparty. Britové si stěžují na sténání účastníků swingers festivalu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská policie řeší delikátní případ. Obyvatelé britské vesničky Grantham v Lincolnshiru si stěžují na hluk ze swingers festivalu, který probíhá nedaleko jejich bydliště. Britští vesničané si stěžují na neustálé sténání a ječení. Hluk je prý ještě horší, než bývá z technoparty.

Foto: Profimedia.cz

Festival Swingathon přilákal do Granthamu stovky příznivců nevázaných sexuálních radovánek

Článek

Swingathon je čtyřdenní festival, který umožňuje setkání příznivcům nevázaných sexuálních radovánek. Koná se ve stanech a karavanech na louce nedaleko britské vesničky Grantham u sjezdu z dálnice A52.

Podle serveru Daily Mail se na událost prodalo přes 400 lístků, cena je přitom 200 liber (6 tisíc korun) za každý pár účastníků. Účastníci, kteří se ke koupi odhodlali, dostanou peníze zpět jen ze zdravotních důvodů.

Dánská reportérka měla během reportáže sex ve swingers klubu, cítila se jako bohyně

Koktejl

Podle oficiálních stránek festivalu je každý z jeho účastníků povinen předložit nejvíce 2 dny starý antigenní test, aby se zabránilo šíření covidu-19.

Místní vesničany, kteří žijí v okolí, ze spánku probouzí neustále sténání a kvílení, které se ze stanového městečka nese. Zvuk je prý hlasitější než v případě technoparty. A tak místní podali na policii stížnost, že se účastníci festivalu nedostatečně sociálně distancují a že festival pokračuje i po jedenácté hodině, kdy by měl podle současných britských protipandemických opatření končit.

A právě opatření proti pandemii jsou pro obyvatele britského Granthamu nadějí, jak se nechtěného festivalu zbavit.

Reklama

Výběr článků

Načítám