Hlavní obsah

Holanová se obklopuje veselými lidmi

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Marcela Holanová byla v poslední době často spojována v souvislosti s bavičem Karlem Šípem, který ji opustil kvůli jiné ženě. Přes rozchod se ale zpěvačka přenesla a nyní se již k tomu nechce vracet. Pilně se vrhla do práce a raduje se ze svého nového cédéčka Já kráčím dál.

Foto: archiv Janis Sidovský

Představitelé titulní role - Kryštof Michal, Jan Kříž a Peter O. Pecha.

Článek

"A já opravdu dál kráčím. Člověk se nesmí nechat nepřízní osudu utlouct," hrdě prohlásila Holanová, která svou jasnou tváří lemovanou dlouhými vlnitými zrzavými vlasy působí dojmem, jako by ji život hýčkal.

"Vlasy si točím na pampiloty a spím v nich. A vyžehlený obličej nemám díky kosmetice, ale proto, že jsem se rozhodla pozitivně se motivovat, nezatěžovat se starostmi. A říkám si, když přijdou, pánbůh to tak chce," podotkla. 

Příležitost u divadla

"Já vím, že je to berlička. Ale proč ji nemít? A pak se snažím obklopovat lidmi, kteří jsou hodní a veselí," vysvětlila Holanová, která se brzy projeví také jako herečka.

Luděk Sobota ji totiž angažoval do své nové hry Duševní hyena. "Vždycky jsem toužila si také na jevišti zahrát, zejména v nějaké komedii, lidi pobavit. A Luděk Sobota mi to splnil," pochválila si Holanová.

"Hra je v plných přípravách a premiéra bude 1. října v Divadle Biásek v Kotvě," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám