Hlavní obsah

Harry a Meghan jsou naštvaní. Informace o nich pouští ven někdo z královského paláce

Novinky, tcs

Poté, co zjistili, že úniky informací pocházejí od zaměstnanců královského paláce, mají princ Harry a vévodkyně Meghan pocit, že je královská rodina nechrání a nepodporuje. Uvedl to Omid Scobie, jeden z autorů knihy Finding Freedom (Hledání svobody), která pojednává o osudu mladšího syna prince Charlese a jeho manželky.

Foto: Profimedia.cz

Harry s Meghan při jedné ze svých online konferencí.

Článek

Královský dopisovatel a autor napjatě očekávané knihy ze zákulisí královské rodiny se ohledně současné situace prince Harryho a vévodkyně Meghan vyjádřil v podcastu Heirpod věnovaném právě královské rodině.

Scobie uvedl, že pětatřicetiletý princ a jeho o čtyři roky starší manželka se ocitli v nezáviděníhodné situaci. Zejména když se dozvěděli, že úniky o jejich životě pocházejí nejspíš od zaměstnanců královské rodiny.

Harry a Meghan si pořídili za stovky milionů korun sídlo v ráji, dům má 16 koupelen. Platil Charles

Koktejl

„Členové jejich týmu nebo rodiny, kteří se podíleli na některých únicích – to pro ně byla extrémně nepříjemná situace a cítili se kvůli tomu nechránění a nepodporovaní,“ uvedl Scobie.

„Musíte si však uvědomit,“ dodal dopisovatel, „že je to obrovský podnik. O tři různé královské domácnosti se starají vlastní šéfové se svými vlastními agendami.“

Podle Scobieho Harrymu s Meghan nejvíce vadila politika královské rodiny tyto úniky nekomentovat. „Od své rodiny potřebujete podporu. A to tam prostě nebylo dostatečně často,“ uvedl spisovatel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám