Hlavní obsah

Frostová se opila a svlékla, Jude Law zuří

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Není tomu ani půl roku, co se oblíbený herec Jude Law bouřlivě rozváděl se svou manželkou Sadie Frostovou. Ze společného domu byl doslova vyhozen s ranečkem na zádech. Ani soud nebyl k Judeovi příliš přívětivý a jejich tři děti svěřil do péče Sadie Frostové, která se však jako vzorná maminka zrovna nechová.

Článek

Sadie se totiž nedávno na oslavách třicátých narozenin topmodelky Kate Mossové příšerně opila a s obnaženými prsy dělala ostudu.

Jude nevěřil svým očím

Když se Jude, stejně jako polovina Velké Británie, dostal prostřednictvím bulvárních časopisů ke snímkům, za svou bývalou manželku se pořádně zastyděl. Navíc poukázal na nemorálnost své bývalé manželky a prohlásil, že by měly být sedmiletý Rafferty, tříletá Iris a jednoletý Rudy svěřeny do jeho otcovské péče.

"Jude byl naprosto šílený, když ty fotky viděl. Nemohl uvěřit, že se dokázala natolik opít, že netušila, co dělá, a že pobíhala ve společnosti s prsy visícími volně ven z šatů. Dokonce tak kráčela ke svému autu, kde ji vyfotili paparazziové. Magazín vybral ty nejnelichotivější fotky a Jude je považuje za trapné," prozradil zasvěcený zdroj deníku The Sun.  

Sadie se zhroutila

Lawovy výhružky a stížnosti Sadie pořádně vyděsily. Zhroutila se jednak ze zveřejnění fotografií a také z reakcí bývalého manžela. Celý den proseděla v slzách a pak se další den vzpamatovávala u své nejlepší přítelkyně, modelky Kate Mossové, která s ní situaci pečlivě konzultovala.

Jude Law a Sadie Frostová se po šestiletém manželství rozvedli loni v říjnu. V současnosti Jude žije s přítelkyní Siennou Millerovou, zatímco Sadie prožívá románek s hudebníkem Jacksonem Scottem.

Reklama

Související články

Sadie Frostová se rozvádí s Judem Lawem

Módní návrhářka Sadie Frostová zažádala o rozvod se svým manželem, hercem Judem Lawem. Své rozhodnutí oznámila Frostová nedlouho poté, co Law před jejím domem...

Výběr článků

Načítám