Hlavní obsah

Ferguson rozbil Beckhamovi hlavu

DPA, BBC, Lenka Hloušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANCHESTER

Fotbalový trenér Manchesteru United sir Alex Ferguson neudržel v sobotu nervy na uzdě a po prohraném pohárovém zápase s Arsenalem hodil v šatně mezi hráče kopačku. Bota na neštěstí skončila na tváři fotbalové hvězdy Davida Beckhama a rozbila mu obočí nad levým okem. Ránu lékař zašil dvěma stehy.

Článek

"Co se stalo v šatně je soukromou věcí klubu," uvedl Manchester United ve svém prohlášení pro tisk. Fergusona pravděpodobně rozzuřila Beckhamova slabá hra. Slavný klub totiž s Arsenalem na vlastním stadionu Old Trafford prohrál 0:2. Nejdražší klubová hvězda vše zdůvodnila poraněním pravé nohy. Ferguson ale spokojený s touto verzí nebyl a v záchvatu vzteku vzal do ruky kopačku, hodil ji směrem na hráče.

Podle britských deníků Beckham po manažerově výstřelku ani nepočkal na omluvu a velmi naštvaně odešel rychle ze šatny, aby si nechal ránu ošetřit. Ihned poté odjel ze stadionu se svou ženou a synem Brooklynem. Britský tisk spekuluje, zda jeden z nejlépe placených hráčů světa objeví na tréninku.

Ferguson je svými projevy v šatně vyhlášený. Jeho svěřenci často mluví o metodě "mytí hlavy", při níž z očí do očí si s využitím všech vrstev slovní zásoby s jednotlivými hráči vyříkává své názory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám