Hlavní obsah

Farmář i při pandemii prosperuje, jako nikdy. Může za to prý žába

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Phayao

Řada podnikatelů včetně zemědělců kvůli pandemii koronaviru sotva přežívá. Thajský farmář ale naopak zažívá období prosperity. Jak je to možné? Prý za to může šestinohá žába, kterou 22. dubna našel ve své chovatelské stanici. Video „zázračného tvora“ zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Farmář našel šestinohou žábu. Věří, že je zázračná Video: AP

 
Článek

Farmář Nikul Nueangwanna z Phayaoa na severu země chová stovky ryb a více než tři tisíce žab. Když je jeho manželka tento týden krmila, z jednoho rybníčku jí skočila do klína žába. Společně s manželem si ji pořádně prohlédi a zjistili, že má šest nohou. Čtyři normální a dvě navíc, které jí vyrůstají ze zadní části těla.

Muž věří, že mu stvoření, jehož stáří odhaduje na šest týdnů, přineslo štěstí v jeho podnikání. V posledních týdnech mu totiž vzrostly zisky. „Tato žába je možná dar z nebes. Chtěli bychom si ji nechat, ale jsme ochotni dát ji kterémukoliv buddhistickému chrámu, který by se o ni chtěl postarat.“

Jakmile se zpráva roznesla po okolí, na farmu se začali sjíždět lidé, aby se na tvora podívali. Někteří přitom používají číslo objektu, ve kterém farma sídlí, do loterijních tiketů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám