Hlavní obsah

Fanoušci radí Kylie: schovej zadeček

– SYDNEY, LONDÝN
ČTK, Alex Švamberk, ANANOVA

Australská zpěvačka Kylie Minogue se na stránkách časopisů objevuje častěji díky svému pozadí než kvůli svému hlasu. Její příznivci z Kyliefansunited píší v otevřeném dopisu: "Kylie, co je moc, to je moc."

Foto: archiv Fakulty právnické ZČU

Studenti vyzvali děkana Fakulty právnické ZČU Květoslava Růžičku k odstoupení z funkce.

Článek

"Víme, že to není tvoje chyba. Za to, že se tvůj zadek stal superhvězdou, mohou novináři. Ale ty je v tom ještě podporuješ . "Vyzvali proto popovou hvězdu, aby tolik nevystavovala na odiv své pozadí: "Zakryj svůj zadek jednou provždy. Už to přestává být legrace. Za chvíli bude právě tvůj zadek to jediné, kvůli čemu budeš slavná. A to rozhodně nestrpíme. Jestli si nedáš pozor, tisk z tebe udělá popový ekvivalent prsaté modelky Jordan."

Fanoušci míní vyjít do ulic

Současně plánují demonstrovat před sídlem vydavatelství EMI v Londýně, protože firma nechce v Británii vydat singl s písní Your Disco Needs You, který je už k mání v Německu a v Austrálii. Britské hudební vydavatelství nemá v plánu vydat ve Spojeném království žádný další singl z alba Light Years. Možná však firma bude muset ustoupit stejně jako v případě plánovaného přenosu jejího březnového koncertu na internetu spojeného s celodenní poctou zpěvačce. Firma jej avizovala, ale pak od něj ustoupila s tím, že by zájem o něj nebyl dost velký.

Reklama

Výběr článků

Načítám