Hlavní obsah

Exkluzivní foto: To není Winston Churchill, ale Vlasta Chramostová

Právo, Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Vlasta Chramostová (84) je k nepoznání. Kvůli charitě se nechala nalíčit a obléci jako Winston Churchill a pózovala pro kalendář. A zabodovala. Její fotografie se vydražila za neuvěřitelných půl miliónu korun.

Článek

"Líčení bylo asi za půl hodiny hotové. Žádná velká akce. Jen jsem neměla čas někam jezdit, tak za mnou přijeli na chatu a za hodinu byli pánové fotografové pryč," řekla Novinkám Chramostová.

Sama byla z výsledku nadšená, málem se na fotografii nepoznala. Fotografie vzbudila také největší ohlas na křtu v restauraci Bílkova 13. Vydražila se za neuvěřitelných půl miliónu korun.

Na křtu charitativního kalendáře se dražily pro nadaci Archa Chantal herečky Chantal Poullain čtyři fotografie. Za stejnou částku jako snímek Vlasty Chramostové se vydražila také fotografie Chantal Poullain, která si zahrála na Elišku Junkovou.

Fotografie Lucie Bílé jako Charlie Chaplina pak našla svého majitele za 130 tisíc korun a za šedesát tisíc se vydražila fotografie Tonyii Graves coby zatčeného Jamese Browna.

Pro kalendář Proměny 2011 pózovali také Adéla Banášová, Květa Fialová, Dana Batulková, Martha Issová, Eva Pilarová nebo Halina Pawlovská. Jako Marilyn Monroe vypadala dokonale. Na křest přijela kvůli zlomené nártové kosti opět na invalidním vozíku a do schodů ji museli pomáhat silní muži.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám