Hlavní obsah

Ewa Farna odpustila milenci Marcusovi nevěru, už s ním zase chodí

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Ewa Farna a muzikant Marcus Tran jsou opět spolu. Sedmnáctiletá zpěvačka odpustila Marcusovi nevěru s moderátorkou Martinou Gavriely a už zase vrkají jako dvě hrdličky.

Článek

Ewa Farna a Marcus Tran o svém soukromí nechtějí mluvit. Jejich doteky ale mluví za vše. Společně jako pár ruku v ruce vyrazili na oslavu padesátin objevitele Farne, producenta Leška Wronky.

Ten oslavil narozeniny ve velkém stylu. Nejdříve koncertem v pražské Lucerně a pak soukromou oslavou. Farna byla jednou z účinkujících. Když vystoupila v modelu připomínajícím svatební šaty, Marcus na ní mohl oči nechat. Všem bylo jasné, že na milostný úlet s moderátorkou Martinou Gavriely už dávno zapomněl.

Na oslavu narozenin dorazil ruku v ruce také nový pár Kristina Kloubková a tanečník Karel Moravec. Ten žije sice v Americe, ale kvůli Kristině plánuje návrat do Čech. "Ještě si tam musím vyřídit pár věcí, ale pak se vrátím," prozradil nový partner populární moderátorky a tanečnice.

Mezi účinkujícími se v Lucerně objevily vedle Farne také zpěvačky Markéta Konvičková, Martina Balogová a další. V publiku tleskala Wronkova přítelkyně, spisovatelka Bára Nesvadbová.

Reklama

Související témata:

Související články

Ewa Farna: Získat Anděla byl můj tajný sen

Ewa Farna získala v sobotu 17. dubna na udílení cen Akademie populární hudby Anděl 2009 Anděla coby zpěvačka roku. Tvrdila, že nadšená byla už z nominace...

Výběr článků

Načítám