Hlavní obsah

Eminem ukázal Němcům nahé pozadí

– BERLÍN
Novinky, Korzo

Raper Eminem rozhodně netrpí ostychem. Divákům show TV Total německé televizní stanice Pro7 ukázal své pozadí v plné kráse. V přímém přenosu si najednou rozepnul kalhoty a sundal spodní prádlo. Chtěl tak docílit toho, aby lidé pochopili, jaká situace by v USA veřejnost pobouřila a podlehla cenzuře.

Článek

"Milujeme vaši zemi." Za takového pokřiku měli diváci možnost nahlédnout, co nosí Eminem ve slipech.

"Něco takového je v USA nemožné, aniž by vám pak při vysílání záznamu v televizi nerozostřili zadek," prohlásil Eminem.  

Kalhoty stáhnul znovu

Zpěváka nadchlo, že z možnosti odhaleného pozadí mu nic nehrozí a ani se nic v daný okamžik nestalo, proto se rozhodl, že své tělo pro velký úspěch obnaží ještě jednou.

"Musel jsem si to vychutnat, stát na pódiu a několikrát za sebou si stáhnout kalhoty. Je to úžasný pocit. O to víc, když jsem mohl něco takového udělat právě v Německu, kde mám tolik fanoušků," vysvětlil raper, který si divákům na americkou cenzuru postěžoval.

"Je to tam čím dál horší. Jedno prso, které uniklo rozmazání cenzorů, zdvihlo z křesel všechny Američany, kteří se doma chovají jako zvířata, ale na veřejnosti se tváří jako největší slušňáci. Prostě pokrytci," dodal již mimo kameru Eminem.

Reklama

Související témata:

Související články

Eminem čelí obvinění z rasismu

Za rasistu byl označen americký raper Eminem poté, co americký hudební časopis The Source objevil a pustil novinářům v New Yorku přes deset let starou...

Výběr článků

Načítám