Hlavní obsah

Elton John se utkal s Annou Kurnikovovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KALIFORNIE

Britský legendární hudebník Elton John se před pár dny u příležitosti konání každoroční akce své charitativní nadace na boj proti AIDS převtělil do role sportovce. S chutí nastoupil na kalifornský kurt, kde poměřil síly s ruskou tenistkou Annou Kurnikovovou.

Foto: Dana Ehlová

Účastníci Tříkrálové sbírky 2017 v Dobrušce.

Článek

Výtečný zpěvák přibral do týmu světové tenisové eso Andyho Roddicka, zatímco blonďatá ikona bílého sportu dala přednost partnerství s Andre Agassim.

Sedmapadesátiletý John při World Tennis Team Smash odložil tradiční extravagantní oblečení a navlékl se do bílého. Svůj výkon neponechal osudu, s taktikou mu ochotně poradil nejen Roddick, ale také bývalá americká šampiónka Billie Jean Kingová, která se zpěvákem benefiční zápas spoluorganizovala.

Anna si nejprve sira Johna bedlivě prohlédla a Agassimu, který se během turnaje za nadšeného aplausu diváků převlékl, věnovala pobavený úsměv. O své výhře ani na okamžik nezapochybovala. A nemýlila se. Ačkoli se John s Roddickem do hry pustil s vervou, nakonec ho osvědčená dvojka Kurnikovová a Agassi hravě přemohla.

Johnova mezinárodní nezisková nadace pomáhá nakaženým virem HIV již dvanáct let. Pravidelně financuje světově programy na podporu nemocných. Od roku 1992 se jí podařilo vybrat 50 miliónů dolarů.

Reklama

Související témata:

Související články

Elton John sprostě vynadal novinářům

Britský zpěvák a skladatel Elton John, který ve středu v noci přicestoval kvůli koncertu do tchajwanského Taipei, se neudržel a ještě na mezinárodním letišti...

Výběr článků

Načítám