Hlavní obsah

Diana Kobzanová se začne učit mluvit

Novinky, Prima TV

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 5. března startuje Noční show reality show Vyvolení 2. Moderovat ji bude Diana Kobzanová s Liborem Boučkem, se kterým se bude pravidelně v moderování střídat. Přestože si Diana již roli moderátorky vyzkoušela loni na podzim, když uváděla soutěž Miss Eurosport, čeká ji ještě spoustu příprav a to zejména v podobě kurzů mluvení.

Článek

Asi největší obavy má modelka z toho, aby ji lidé nevypískali a aby napětí vydržela až do června. Přinášíme vám kratičký rozhovor, ve kterém se Diana svěřuje se svými pocity pár dní před premiérou.

Od příštího týdne budete moderovat Noční show, s jakými pocity do toho jdete?

Vzhledem k tomu, že mám dost práce, tak si pořád neuvědomuji, co vše mě čeká. Za chvíli ale začnou zkoušky k natáčení, tak mi to dojde.

Na co se nejvíce těšíte?

Na to, že budu moci komunikovat s lidmi ve Vile. Diváci je znají jen z obrazovky, já budu přímo u nich, a to je nejzajímavější. 

Z čeho máte obavy?

Bojím se toho, aby jsem s VyVolenými dokázala komunikovat tak, aby mi řekli co nejvíce. Neměli bychom v Noční show vynechat intimní detaily, tak doufám, že budou otevření.

Je to vaše první velké moderování, věnovala jste čas nějaké přípravě?

Zatím ne, nebyl čas. Nepočítala jsem s tím, že bych něco takového mohla dělat. Už teď ale vím, že začnu navštěvovat kurzy mluvení. I když nemám žádnou vadu řeči, vím, že můj projev není profesionální, občas i drmolím. Chci se tomu vyvarovat, takže na sobě začnu pracovat. 

Co na to, že budete moderovat Noční show, říká přítel?

Má radost, ale vzhledem k tomu, že žije v Moskvě, je i trochu smutný, že na něj nebudu mít tolik času. Ale chápe to, je rozumný.

Teď budete stát na druhé straně barikády. Budete odhalovat soukromí jiných lidí... Budete s nimi soucítit nebo do nich půjdete tvrdě a budete chtít vědět naprosto všechno?

To záleží na situaci. Nikomu nebudu nadržovat, budu naprosto nestranná. To ale neznamená, že se k těm lidem budu chovat špatně nebo z nich tahat šílenosti. Na každé věci se dá rozumně dohodnout. Pokud mi VyVolení nebudou schopni odpovědět, zkusím se zeptat jinak. Odpověď ale chci.

Na co se díváte v televizi?

Jsem maniak na zprávy. Snažím se nevynechat ani jedny. V 19:00 si pustím Primu a poté sjedu všechny. Sleduji i publicistiku. Teď se těším na film Nepřítel státu, který budete vysílat. Samozřejmě jsem nevynechala ani první řadu VyVolených.

Reklama

Související články

Diana Kobzanová velmi ráda nakupuje oblečení

Modelka Diana Kobzanová velmi ráda nakupuje oblečení a je ochotna za ně vydat nemalé finanční částky. Při nakupování se jí prý zlepší nálada. Nad Dianinou...

Modelky přemýšlejí, jak naložit s kariérou

Povolání modelky s sebou přináší na první pohled řadu výhod a zajímavých příležitostí, na druhou má ale i své nevýhody. Jednou z nich je fakt, že to není práce...

Bouček a Kobzanová spolu ve vaně

A je to tu, pikantérie ve vile začínají. První soutěžící se sice přesunou do vily až v sobotu, ale již ve čtvrtek v noci tam spolu ve vaně stráví několik hodin...

Výběr článků

Načítám