Hlavní obsah

Delon si myslí, že neměl v životě štěstí

PAŘÍŽ

V talkshow televize France 3 francouzský herec Alain Delon prohlásil, že svůj osobní život považuje za nepovedený. "Štěstí mi nepřálo," uvedl 67letý Delon. "Co mi život jednou rukou dal, to mi zase druhou vzal."

Článek

Ačkoli francouzská herecká legenda tvrdí, že se už na stříbrné plátno nevrátí, stále ještě si s gustem zahraje v televizních produkcích. Nedávno se Delon pustil do natáčení třídílného policejního seriálu Frank Riva.

Mezi natáčením se snaží být co nejvíce se svými dvěma dětmi - dvanáctiletou Anouchkou a osmiletým Alainem-Fabienem. V poslední době se na ně velmi upnul, neboť jej opustila jejich matka, někdejší nizozemská královna krásy Rosalie van Breemenová.

Přítel Le Pena

Třebaže se Delon netají svým dlouholetým přátelstvím s ultrapravicovým politikem Jean-Mariem Le Penem, tvrdí, že ještě nikdy radikální pravici nevolil. Přátelství se podle něj vztahuje pouze na osobu, nikoliv na politiku.

Jean-Marie je ale zřejmě jedním z mála, kdo se může pochlubit Delonovým přátelstvím. Herec totiž v talkshow sám sebe označil za naprostého misantropa.

Vzhled ho netrápí

Se svým vzhledem a věkem nemá Delon nejmenší problém, nevadí mu ani váčky pod očima. Krásný obličej beztak nestačí, "člověk musí mít také talent," poznamenal Delon. Se svou vizáží si prý nikdy hlavu nelámal - to za něj vždy "dělali jiní".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám