Hlavní obsah

Connery brutálně zmlátil svou bývalou manželku

Novinky, Famous

Bývalá manželka Seana Conneryho má na vztah s hercem nehezké vzpomínky. Diane Cilentová prožila se skotským rodákem jedenáct let, dnes tvrdí, že to bylo období poznamenané sprostými nadávkami, násilím a žárlivými scénami. Hrubý byl na ni také během natáčení ve Španělsku.

Článek

Herečka Diane hovoří otevřeně o manželství s Connerym ve své autobiografii Mých devět životů: "Čekal na mě, abychom se společně vrátili do hotelu. Najednou jsem ucítila úder do obličeje a spadla jsem na podlahu, na pár sekund jsem ztratila vědomí. Zvedla jsem se na nohy a snažila se bojovat, ale další rána mě odhodila. Byla jsem v šoku a zmatená. Měla jsem zhmožděný celý obličej, velké černé oči a obrovské modřiny. Nikdy jsme o tom nemluvili, ale pak se vše změnilo."

Kariéra Diane Cilentové začala hvězdně, dokonce se v roce 1964 dočkala nominace na Oscara, ale manžel Connery si přál mít doma hospodyni oddanou rodinnému krbu. "Moje role byla jasná, doprovázet Seana na natáčení a o nic víc se nestarat. Nedostala jsem žádné peníze za vedení domácnosti. Byla jsem jen jeho hospodyní a hosteskou pro přátele. Nakonec jsem musela pracovat, abych měla vůbec nějaké peníze," tvrdí Diane.

Po jedenácti letech manželství se rozhodla rozvést. Sean nebyl vůbec doma a sedmiletý syn Jason ho téměř neznal. "Říkala jsem mu, že ho Jason potřebuje, ale on na to nereagoval. Docela ho pak překvapilo, když jsem požádala o rozvod a nechala za sebou slávu a titul paní Bondové," napsala Cilentová dále v knize. Po rozvodu zůstala sama s dcerou Gigi z prvního manželství.

Šok zažila, když uslyšela rozhodnutí soudu. "Nebyly tam žádné alimenty, žádné odškodné. Řekl, že pro Jasona ustanoví konto, ale Gigi nedostane ani penny. Pak Jasona poslal do internátní školy ve Skotsku, aby nás rozdělil," tvrdí dvaasedmdesátiletá žena, která se na sklonku života vrátila do rodné Austrálie.

Reklama

Související témata:

Související články

Connerymu odoperovali nádor na ledvině

První představitel Jamese Bonda, pětasedmdesátiletý britský herec Sean Connery, byl před několika týdny operován v New Yorku. Byl mu odebrán nádor na ledvině....

Nejslavnější Bond už nechce filmovat

Sean Connery, bývalý představitel agenta 007, se chce stáhnout z filmového světa. Práce mu poslední dobou nedělala radost, svůj poslední film Liga výjimečných...

Sean Connery se soudí s golfovým klubem

Britský herec Sean Connery se rozhodl soudně stíhat prestižní golfový klub Sherwood Country u Los Angeles, který podle něj porušil dohodu a připravil ho o více...

Výběr článků

Načítám