Hlavní obsah

Christina Aguilera: Manželství nezvládám

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Popová hvězda Christina Aguilera má za sebou sotva rok života v manželství a už otevřeně přiznává, že svazek posvěcený církví a státem nezvládá. Svého chotě Jordana Bratmana sice stále miluje, ale jejich vztah má prý rozhodně velmi daleko k naplnění pojmu perfektní.

Článek

"Myslím, že je to dost těžké. Člověk je překvapený a zklamaný běžnými záležitostmi, které se první rok objevují. Myslím, že největší chyba v mylné představě o manželství je ta, že všechno bude probíhat hladce, bude perfektní a nic se nepokazí," přiznala nedávno Christina novinářům.

Ačkoli není manželství takové, jak si o něm zpěvačka snila, rozhodně nehodlá následovat kolegyni Britney Spearsovou a o rozvodu nechce ani slyšet. "Je mezi námi velmi silné pouto. Jsem připravená vedle tohoto muže zestárnout. Díváme se dopředu a vidíme všechny vzestupy i pády," dodala Aguilera.

Reklama

Související témata:

Související články

Christina Aguilera plánuje rodinu

Americká zpěvačka Christina Aguilera a její manžel Jordan Bratman si hodlají pořídit potomka - ale až poté, co Christina dokončí příští světové turné.

Christina Aguilera se svlékne ve filmu

Legendární striptérka Tempest Storm se ohradila proti rozhodnutí hollywoodských producentů. Ti chtějí do filmu o jejím životě obsadit Christinu Aguileru....

Výběr článků

Načítám