Hlavní obsah

Britney Spearsová plánuje plastiky za milióny

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvačka Britney Spearsová se svěřila, že hodlá své tělo zkrášlit na stole plastického chirurga. Nedokonalosti a známky dvou těhotenství by měly vyhladit v přepočtu tři milióny korun. Tolik do svého "zdokonalení" investuje. Zpěvačka se rozhodla pro radikální krok po vlně kritiky, která se na ni snesla, když své tělo ukázala na předávání hudebních cen VMA a ve videoklipu k novému singlu.

Článek

"Britney si vytrhala z časopisů obrázky dokonalých partií těla, které by chtěla. Když vidí tolik svých fotografií v časopisech, je pro ni nemožné neprozkoumat každičký detail svého těla. Je si svým tělem nejistá, protože se toho na ní hodně změnilo od té doby, kdy je matkou. Řekla, že podnikne cokoli, aby se dostala do nejlepší formy, i kdyby jí k tomu měla pomoci plastická chirurgie," práskla na Britney její kamarádka.

Podle zdrojů blízkých Spearsové plánuje zpěvačka liposukci za zhruba 300 tisíc korun, modelaci poprsí za 450 tisíc korun, nový nos za 300 tisíc korun, odsátí a modelaci bříška za 560 tisíc korun a chemický peeling za 190 tisíc korun, zbytek peněz vynaloží za konzultace, trenéry a poradce.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám