Hlavní obsah

Britney Spearsová nechala zatknout bratra

BEVERLY HILLS

Bryan Spears, bratr slavnější sestry Britney, zřejmě jen tak nezapomene na oslavu svých sedmadvacátých narozenin, kterou v okázalém stylu uspořádal v pondělí. Popová princezna sourozenci totiž připravila překvapení, při kterém mu příliš do smíchu nebylo, a na oslavence poslala příslušníky FBI.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Dvaadvacetiletá zpěvačka na sebe velmi ráda strhává pozornost. Ani tentokrát nenechala svého bratra, aby si vychutnal roli osoby v centru dění, a sama se stala hlavní aktérkou sourozencova zatčení.

Britney si ještě před párty najala falešné agenty FBI, jejichž úkolem bylo vylekat, postrašit a zmást Bryana. Strážníci se svého poslání zhostili na výbornou. Mládence, který se právě chystal na oslavu, zatkli a sdělili mu obvinění z výtržnictví. Muži zákona s vážnou tváří mu pak nasadili na ruce pouta a odvedli k výslechu.

Britney sehrála šok

Dvaadvacetiletá Spearsová, která celou akci zorganizovala, nepodlehla ani v jediném okamžiku smíchu, naopak po celou dobu bratrova zatýkání perfektně sehrála roli šokované dívenky.

Zatčení dospělo do svého šťastného konce tehdy, když policisté Bryana místo na stanici dopravili na oslavu v Beverly Hills v Kalifornii, napsal zpravodajský server Teen Hollywood.

Reklama

Související články

Britney Spearsová si poranila koleno

Zpěvačka Britney Spearsová musela odložit svůj páteční koncert v Chicagu kvůli poranění kolene, které si způsobila na vystoupení ve čtvrtek v Illinois....

Britney Spearsová je nejvíce sexy žena

Pánský časopis FHM vyhodnotil zpěvačku Britney Spearsovou jako nejvíce sexy ženu na světě. Dvaadvacetiletá zpěvačka, která loni byla třetí, tak sesadila...

Výběr článků

Načítám