Hlavní obsah

Ben Affleck: Jennifer si může prstýnek nechat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Ben Affleck, který letos v únoru po osmnáctiměsíčním vztahu opustil Jennifer Lopezovou, prohlásil, že si jeho někdejší snoubenka klidně může ponechat zásnubní prstýnek. Ve středu o tom informoval britský zpravodajský server Ananova.

Foto: archiv The Tap Tap

The Tap Tap v Opeře

Článek

Herečka a zpěvačka ještě v době trvání mediálně sledovaného poměru dostala od svého bývalého přítele zásnubní prstýnek s růžovým diamantem. Honosný šperk se šesti karáty má hodnotu 1,3 miliónů dolarů.

Nevěří v návrat

Affleck zároveň popřel nedávné spekulace, které ho nařkly, že po Lopezové chtěl, aby mu prstýnek vrátila. "Nedoufám, že by se mi cokoliv vrátilo," poznamenal Ben.

Dodal, že se "cítí naprosto zničený propadákem filmu Gigli, není to však konec světa," poznamenal.

Přestože pár se již v soukromí nestýká, spolu se oba herci ještě jednou sejdou na filmovém plátně ve snímku Jersey Girl. Lopezová, která se ve filmu objeví jen na pár minut, odmítla účast na promo akcích nového titulu.

Reklama

Související články

Lopezová si už našla za Afflecka náhradu

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, která letos po osmnácti měsíční známosti dala poslední sbohem herci Benu Affleckovi, dlouho bez partnera nevydržela....

Výběr článků

Načítám