Hlavní obsah

Angličtí policisté se v autě oddávali sexuálním hrátkám. Ignorovali loupež

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odposlouchávací zařízení umístěné do služebního vozu podezřívavým šéfem usvědčilo dvojici anglických policistů z toho, že jejich pracovní vztahy přerostly v intimní a že kvůli tomu zanedbávají své povinnosti. Kolegové Molly Edwardsová a Richard Paton se v autě během pracovní doby oddávali sexuálním hrátkám, přičemž ignorovali nahlášenou loupež. V úterý o tom informoval britský deník The Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policisté z anglického hrabství Surrey svůj vztah před okolím tajili. Odhalil je podezřívavý nadřízený, který do jejich služebního vozu nechal umístit odposlouchávací zařízení.

„Svlékněme se,” říkal podle disciplinární komise, která se celou věcí zabývala, v autě Paton Edwardsové. Bylo to krátce před tím, než bylo nahlášeno vloupání do jednoho z obchodů nedaleko od nich. Dvojice toto hlášení ignorovala.

Nejeli ani do nemocnice

Podobně nevyrazili o něco dříve ani k případu obětí útoku před nočním klubem, když měli dorazit do nedaleké nemocnice.

Dvojice sexuální styk v pracovní době odmítla, přiznala však, že došlo k intimním hrátkám. Jak Edwardsová, tak Paton mají doma partnery a děti. Po odhalení jejich prohřešku oba od policie odešli.

Dánská reportérka měla během reportáže sex ve swingers klubu, cítila se jako bohyně

Koktejl

„Užila jsem si chvíle, kdy jsme byli spolu. Stejně tak jsem si ale uvědomila, že to je špatně a řekla bych mu (Patonovi), že bychom s tím měli přestat,” napsala Edwardsová v prohlášení před podáním výpovědi.

Reklama

Výběr článků

Načítám