Hlavní obsah

Angelina Jolieová riskuje zdraví adoptivní dcerky

Krátce před narozením vytouženého potomka dochází mezi ostře sledovanou hollywoodskou dvojicí Angelinou Jolieovou a Bradem Pittem k rozkolu. Prudké hádky jsou prý na denním pořádku. Příčinou vzájemného nesouladu je hereččina adoptivní dcerka Zahara. Přesněji řečeno - její zdravotní stav.

Článek

Děvčátko už několik dní trpí neznámou chorobou. Nemůže spát, stále pláče, když ji Angelina chce položit na záda, srdceryvně křičí bolestí. Veškerá lékařská vyšetření, která Zahara podstoupila, příčinu jejích potíží neodhalila. Brad Pitt by s ní proto chtěl co nejrychleji odcestovat do USA, kde je lékařská péče na vyšší úrovni než v Namibii. Těhotná Angelina je však proti tomu. Stůj co stůj trvá na záměru, že své prvorozené dítě přivede na svět právě na africkém kontinentě.

V této záležitosti není Angelina Jolieová ochotná k jakémukoli kompromisu.

"A protože se proti ní Brad zřejmě nedokáže prosadit, Zahara trpí," informují tiskové agentury. Podle názoru lékařských odborníků by mohlo u děvčátka jít o nějaký druh dědičného onemocnění. Aby je mohli diagnostikovat, potřebovali by nejprve vyšetřit Zahařinu biologickou matku. Potřebné kontakty jim však populární herečka zatím neposkytla.

Reklama

Výběr článků

Načítám