Hlavní obsah

Aneta Langerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctiletá studentka obchodní akademie v Praze.

Foto: Petra Jurásková

Studenti čistili plochy zejména mimo areál průmyslového podniku.

Článek

Studuje obchodní akademii v Praze. Pokud by se nestala zpěvačkou, zůstala by v oboru, který studuje. Ekonomika a zvlášť zahraniční obchod ji opravdu baví. V Česko hledá SuperStar jí nejvíc fandí bratr. Kdyby se jí vydařila kariéra zpěvačky, byla by ráda, kdyby se jí ujal jako manažer. "Má na mě velmi dobrý vliv a navíc se s ním cítím hodně v bezpečí."

Aneta mívá týden dost nabitý. Kromě školy ještě chodí ve volném čase na hodiny zpěvu k profesorce Janě Novákové na Ježkovu konzervatoř. Zpívá ve sboru u Jiřího Barda v Říčanech, u kterého se navíc učí na kytaru. První postupující do finále Česko hledá SuperStar můžete vidět a slyšet v kapele SPB na Sázavě. Vystupují po celé republice, ale nejčastěji na ně narazíte právě v Posázaví.

Do soutěže nastoupila s číslem 3122.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Výběr článků

Načítám