Hlavní obsah

Andersonová hrála v Pobřežní hlídce jen díky ňadrům

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

David Hasselhoff ve své biografii Making Waves prozradil, že Pamela Andersonová dostala roli v Pobřežní hlídce skutečně kvůli svému vnadnému poprsí. Herec bojující se závislostí na alkoholu tvrdí, že producenti z Pamelina hrudníku nemohli spustit oči od prvního konkurzu až do poslední klapky.

Článek

"Pamela měla na sobě jen miniaturní top a sukni. Když jsme ji požádali, aby přečetla stránku ze scénáře, stoupla si, sundala si top a sukni a najednou tam stála v plavkách. Chlapi nemohli odtrhnout oči od jejích ňader. Tak jsem řekl, zaberte ji kamerou. Pamela postoupila ve scénáři a byla tak okouzlující a zábavná, a tak nesmírně krásná, že neměla žádnou soupeřku. Každý ji chtěl, tak jsem řekl, bereme ji," uvedl pro knižní předlohu David.

Seriál Pobřežní hlídka se začal natáčet v roce 1989, poslední klapka padla o dvanáct let později. David se před kamerou setkal s Pamelou poprvé v roce 1992, vnadná blondýna tým plavčíků opustila v roce 1997.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám