Hlavní obsah

Aichmajerová přestala kojit: Konečně vyhlásím boj celulitidě

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová přestala kojit. Konečně tak může začít pořádně zpevňovat své křivky. Povolené tělo trápí v posilovně a začala řešit také noční můru většiny žen - celulitidu.

Článek

"Po porodu se mi celulitida hodně zhoršila. Není to ani tak tím, že by se kůže extra povolila. Lékařka mi řekla, že za to může zavodňování během těhotenství," řekla Novinkám Aichmajerová. Ještě před pár dny to s cvičením nepřeháněla. Zátěž u kojení není doporučována. "Teď  už můžu vyhlásit boj celulitidě a povoleným stehnům. Už v podstatě nekojím a syn baští přesnídávky a další dobroty," prozradila moderátorka.

Po porodu zhubla všechna nabraná kila. Dokonce má ještě nižší váhu než před těhotenstvím. "Hubnout určitě již nechci, abych měla sílu na syna Michálka. Potřebuju tělo pořádně zpevnit a co to půjde zmírnit pomerančovou kůži. Začala jsem chodit na cvičení Power plate. Trvá to jenom půl hodiny a je to i tak velmi náročný a já jsem totálně vyřízená. Časově mi to hrozně vyhovuje, protože Michálek tak není dlouho bez mámy," prozradila.

S celulitidou bojuje na lymfatických masážích. "Trápí to většinu žen. Ty které říkají, že pomerančovou kůži vůbec nemají, tak kecají. Masáže jsou jednou z mála věcí, čím se dá celulitida trošku omezit," přiznává Eva.

Aichmajerová se naplno vrací do pracovního procesu. Má svůj pořad na hudební televizi a moderuje akce po celých Čechách. "Buď beru Michálka sebou i s maminkou, která během mé práce hlídá, nebo je v akci tatínek. Zvládnout to jde," vysvětluje.

Zanedlouho ji například čeká moderování finále Miss Plzeň. "Hledá se k mé maličkosti teď chlap. V předvýběru na moderátorského kolegu jsou Bořek Slezáček, Libor Bouček a Tomáš Krejčíř. Uvidím, kterého z těchto mužů mi nakonec přidělí," usmívá se.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám