Hlavní obsah

Adriana Karembeu - Sklenaříková se třpytí jako drahokam

Novinky, Korzo
NEW YORK

Modelce slovenského původu Adrianě Karembeu-Sklenaříkové se letos podařilo v hlasování magazínu AskMen nejen vyšplhat mezi první dvacítku nejkrásnějších žen ze světa showbyznysu, ale pánové ji dokonce označili za drahokam. V anketě každoročně hlasují desetitisíce mužů z celého světa.

Foto: Archiv MKZ Jeseník

Mikulášská nadílka na jesenickém náměstí.

Článek

"Když se bavíte o Adrianě Karembeu, nedá se o ní mluvit jen jako o obyčejné modelce. Je z mnoha důvodů výjimečná. Je to slovenská holka, jak se u nich říká - krev a mlíko, a taky je to prostě nádherný drahokam," napsal o slavné Slovence jeden z hlasujících.

Nohy Sklenaříkové nedají mužům spát

Nejvíce ale všechny muže zaujaly Adrianiny dlouhé nohy, díky jimž si vysloužila i zápis do Guinnessovy knihy rekordů.

"Ty její nohy jsou skvost. Měří přes metr a čtvrt, a to už je hodně velký prostor k představám a hrátkám. Můžete je donekonečna líbat, masírovat, když to budete chvíli dělat neustále tam a zpátky, zjistíte, že jste najeli dlouhé kilometry," ohodnotil Adrianiny nohy magazín.

. : Slavná modelka slovenského původu Adriana Karembeu-Sklenaříková

Adriana, rodačka z Banské Bystrice, se proslavila především předváděním spodního prádla značky Wonderbra. Má za sebou ale také zakázky pro známé značky jako Argentovivo, Byron Lars, Laura Biagiotti, Levante Hosiery, List, Love Sex Money, Onyx Jeans, Peroni Beer, Red Point, nebo Roberto Cavalli.

Právě v prosinci jsou to již čtyři roky, co se provdala za francouzského fotbalistu Christiana Karembeua.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám