Hlavní obsah

30 hodin tetování

– FORT WORTH

Mistr v tetování Bobby Doranje přesvědčený o tom, že o víkendu překonal světový rekord. Tetovacími jehličkami pracoval na kůži jednoho ze svých přátel bez přestávky více než třicet hodin.

Článek

Podle Guinnessovy knihy rekordů bylo dosud nejdelší nepřerušené tetování zaznamenáno v Británii před dvěma lety v délce 27 hodin a dvanáct minut. Svými třiceti hodinami a patnácti minutami ho tedy Texasan Bobby Doran pravděpodobně překonal - pokud byly při pokusu o rekord dodrženy všechny podmínky, píše agentrura Reuters.

Jisté je, že po mnoha hodinách usilovné práce skončil Doranův přítel Bill Davis s většinou kůže pokrytou umnými obrázky lebek, draků, blesků, mraků a pochopitelně Ježíše. "Dávám takhle lidem aspoň kousek víry," říká Doran, který tvrdí, že tímto tradičním způsobem zdobení těla šíří víru svatou. Při pokusu o rekord prý spotřeboval tolik inkoustu jako jindy za celý týden. "Samotné tetování zase tolik nebolí, ale sedět třicet hodin v tom křesle, to bylo fakt utrpení," poznamenal čerstvě otetovaný Davis.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám