Hlavní obsah

Berlusconi „omládl“. Vypadá jako vosková figurína

Bývalý italský premiér Silvio Berlusconi se pokouší o návrat na italskou politickou scénu. Při svém posledním veřejném vystoupení však jednaosmdesátiletý Ital upoutal spíše svým neobvyklým vzhledem, který až nápadně připomínal voskovou figurínu.

Foto: Profimedia.cz

Silvio Berlusconi na snímku z 26. listopadu 2017.

Článek

O Berlusconim je známo, že už v minulosti podstupoval kosmetické operace či transplantace vlasů, jeho vzezření během nedělního shromáždění ale mnohé šokovalo.

Foto: Profimedia.cz

Silvio Berlusconi v roce 2017 vs. Silvio Berlusconi v roce 2011.

Vyhlazená pleť bez jediné vrásky na čele působila velmi nepřirozeně, a tak není divu, že si jeho fyzickou proměnu vzala celá řada lidí na paškál. Uživatelé sociálních sítí jej nejčastěji připodobňovali k voskové figuríně.

Foto: Profimedia.cz

Berlusconi na dalším snímku z 26. listopadu.

Ital se ke změně vizáže nevyjádřil, místo toho prozradil, kdo by mohl být jeho možným nástupcem v čele jeho strany Forza Italia (Vzhůru, Itálie) před parlamentními volbami, které se budou konat počátkem příštího roku. Středopravá koalice, kterou jeho strana vede, totiž v současné době vede v průzkumech veřejného mínění, ale sám Berlusconi být zvolen nemůže. V roce 2013 mu to zakázal verdikt soudu kvůli daňovým únikům.

„Ve hře je spousta jmen, ale je tady jeden velmi schopný člověk, který dosáhl úspěchu a všichni si ho váží. Je to generál (Leonardo) Gallitelli,“ řekl televizní stanici RAI Berlusconi, který je celý život opředen všemožnými skandály.

Reklama

Výběr článků

Načítám