Hlavní obsah

Chybí vám pivní mozol? Pořiďte si připínací

Novinky, tcs

Ledvinku velice neobvyklého vzhledu představil Brit Albert Pukies. Opatřil ji totiž naprosto věrným potiskem pořádného chlapského panděra. A ačkoli ledvinky už poněkud vyšly z módy, Pukies doufá, že díky jeho vynálezu si mnoho hubených mužů bude moci splnit sen a konečně si bude moci pořídit pořádné břicho.

Foto: Thedadbag.com

Speciální ledvinka má pomoci všem nešťastným mužům s plochým břichem.

Článek

„Vždycky jsem chtěl mít pivní mozol, pokaždé mě ale odradila možná zdravotní rizika s tím spojená,“ píše na svých stránkách Pukies, který v Londýně pracuje jako art director na volné noze. Místo, aby do sebe dostával každý den tisíce kalorií, raději vymyslel způsob, jak se k pivnímu mozolu dostat jinak.

Foto: Thedadbag.com

Výsledný efekt je opravdu dokonalý.

Jeho řešením je připínací ledvinka Dadbag s naprosto věrohodným potiskem. Efekt je dokonalý. Ledvinka působí jako pořádné břicho vylézající zpod trička, které je velké, je chlupaté a je prakticky nemožné si ho nevšimnout.

Foto: Thedadbag.com

Pokud vše půjde podle plánu, chce Pukies prodávat ledvinku v šesti různých provedeních.

Pokud byste o pivní mozol měli zájem, máte prozatím smůlu a musíte si ho pořídit standardním způsobem nebo si nějakou dobu počkat. Pukies totiž zatím vyrobil pouze prototyp, s potenciálními investory však jedná o rozjetí komerční výroby. Několik firem už prý projevilo velmi vážný zájem.

Reklama

Výběr článků

Načítám