Hlavní obsah

Studentka z Číny chtěla spáchat sebevraždu, zachránil ji odvážný učitel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá dívka si v neděli chtěla sáhnout na život skokem ze 17. patra jedné z budov ve městě Tu-jün ležícím v provincii Kuej-čou. Ačkoliv byli na místě hasiči i policisté, o záchranu se postaral učitel, který dívku chytil za tričko a pohotově ji odstrčil do bezpečí. Dramatické záběry poskytla agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Učitel zachránil deprimovanou studentku před skokem ze střechyVideo: Reuters

 
Článek

Záchrana se odehrála kolem jedné hodiny odpoledne, předcházely jí však dlouhé chvíle nejistoty. Odhodlanou dívku od skoku z výškové budovy neodradili ani přivolaní hasiči a policisté. Když se k ní přiblížili, okamžitě naléhala, aby ustoupili.

Její rodina, učitelé a spolužáci přijeli na místo asi o hodinu později. Dívka ale ignorovala i přítomnost nejbližších a na římse stála ještě dalších šedesát minut. Poté vzal situaci do svých rukou její učitel, který se k ní přiblížil pod záminkou podání láhve s vodou. V ten moment ji však hbitě popadl za tričko a už ji nepustil.

Agentura Reuters tvrdí, že dívka trpí depresemi. Po důvodu, proč se rozhodla skoncovat se životem, však vyšetřovatelé stále pátrají.

Reklama

Výběr článků

Načítám