Hlavní obsah

Nevěsta vybrala tisíce liber na snoubencovu rozlučku se svobodou a zmizela

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brit Chris Mahone si měl brzy brát svou snoubenku Rachel Doranovou. Ta mu slíbila uspořádat rozlučkovou party na Ibize. Na čtyřdenní výlet vybrala od přátel peníze s tím, že vše zařídí. Měla koupit letenky i zamluvit hotel. Až na letišti vyšlo najevo, že nevěsta nic nezařídila. Naopak. Zmizela i s vybranými 13 tisíci librami (372,5 tisíci korunami).

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Rachel Doranová od každého z devětadvaceti domluvených hostů vybrala 440 liber, tedy zhruba 12 tisíc korun.  Zašla tak daleko, že všem poskytla i falešné dokumenty, jako letenky a podobně. Nikdo tak nepojal podezření, že by měla nastávající nevěsta zaječí úmysly.

Když ovšem všichni dorazili na letiště Leeds Bradford, bylo jim řečeno, že jejich letenky nejsou platné. Zavolali tedy rovnou do hotelu na Ibize, kde měli být ubytovaní. I tentokrát ale přišlo zklamání.

Když si výletníci uvědomili, že byli oklamání, Rachel Doranová už nebyla k zastižení. Britský portál The Sun, odvolávající se na své zdroje, tvrdí, že nevěsta byla motivována pomstou, jelikož se domnívala, že ji její partner podvedl.

Pomstu plánovala dlouhé měsíce

Přátelé Chrise Mahoneho byli v šoku. „Někteří z nás vydělávají pouze 200 liber týdně (5730 korun), takže jsme šetřili už někdy od března. Je to skandální,“ cituje jednoho z nich Daily Mail. Podle známých musela Rachel plánovat pomstu už dlouho dobu, možná i rok.

„Slova nedokážou popsat, jak se dnes cítím. Velmi se omlouvám všem svým skvělým přátelům, kteří se mnou měli vyrazit na rozlučku se svobodou. Promiňte, kluci,“ napsal Mahone na Facebooku. Někteří z přátel na odlehčení vytvořili vtipné fotomontáže, do kterých Rachel Doranovou zakomponovali — třeba na plakát filmu Nevěsta na útěku.

Rodina Chrise Mahoneho nicméně uvedla, že je zdrcena. Sám Chris se prý domníval, že má tu nejúžasnější snoubenku na světě, když se rozhodla vzít celou jeho rozlučku se svobodou do svých rukou. S kritikou Rachel pak nešetřil ani sám její bratr, který ji podle serveru The Sun označil za „zlou krávu”, které se tento čin jednou vrátí.

Reklama

Výběr článků

Načítám