Hlavní obsah

Slečna zažila rande, které se vůbec nepovedlo

Nevydařené rande má za sebou dívka, kterou museli zachránit hasiči poté, co uvázla ve skulině mezi dvěma okny. Předcházela tomu série nešťastných událostí, na jejímž začátku byl ucpaný záchod po vykonané potřebě u jejího potenciálního přítele. Dívka v zoufalství hodlala exkrement vyhodit z okna, ten však skončil v malé štěrbině. Při pokusu se ho zbavit v téže štěrbině skončila i sama dívka. O příběhu nešťastnice informoval deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Slečna uvízla v okně, když se snažila vytáhnout vlastní exkrement.

Článek

Mělo to být romantické rande, které si pár na začátku srpna domluvil prostřednictvím mobilní aplikace. Čtyřiadvacetiletý Liam Smyth vzal slečnu na večeři a následně se oba přesunuli do jeho bytu v Bristolu.

Od té doby se však začaly dít divné věci. Dívka si odskočila na toaletu, kterou se jí podařilo ucpat. V panice vyjmula exkrement z mísy a vyhodila jej z okna. Tím si však nepolepšila, naopak. Uvázly v malé štěrbině mezi dvěma okenními tabulemi, a protože okno nešlo otevřít, musela začít vymýšlet alternativní řešení.

Foto: Profimedia.cz

Liam Smyth se snažil dívku vytáhnout, ale marně.

Zjistila však, že nemá na vybranou a šla s kůží na trh. S trapnou událostí se Smythovi přiznala. „Přišla s vystrašeným pohledem a řekla, že se mi s něčím musí přiznat. ‚Musela jsem na záchod a nešlo to spláchnout. Nevím proč, ale ve zmatku jsem to toaletním papírem vyjmula a vyhodila z okna,‘ svěřila se mi,“ popisuje Smyth.

Tvrdila, že je amatérská gymnastka

„Okno jde bohužel otevřít jenom na vrchní straně. Za ním se skrývá další neotevíratelné okno a mezi nimi je asi půl metrová štěrbina. Chtěl jsem jít pro nářadí a okno rozbít, ale slečna měla „lepší“ nápad. Tvrdila, že je amatérská gymnastka a přemluvila mě, že výměšek zvládne ze štěrbiny vytáhnout.“

Foto: Profimedia.cz

Dívku zachránili přivolaní hasiči.

„V okně ale uvázla. Snažil jsem se jí pomoct, ale nešlo to. Byla vzhůru nohama už asi 15 minut. Začal jsem se bát o její zdraví a raději zavolal hasiče,“ popisuje mladík. Ti za chvíli přijeli a nebohou slečnu z útrap vymanili.

„Je to milá dívka. Nejsem si jistý, jak se to vyvine, ale určitě bych ji rád viděl znovu,“ uzavřel Smyth.

Reklama

Výběr článků

Načítám