Hlavní obsah

V letadle zahlédli škorpióna, další let se zpozdil o den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letadlo britské nízkonákladové společnosti EasyJet, které mělo v pondělí odletět z Paříže do skotského Glasgow, odstartovalo až další den. Velké zpoždění nabralo z důvodu, že jeden z pasažérů předešlého letu spatřil na palubě škorpióna a letadlo muselo být vydezinfikováno. O incidentu informoval deník The Guardian.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Cestující, kteří čekali na pařížském Letišti Charlese de Gaulla, byli o zpoždění informováni prostřednictvím aplikace easyJet. „Doufali jsme, že odletíme týž den, ale bylo nám řečeno, že na palubě byl spatřen škorpión a že letadlo musí být vydezinfikováno,“ řekl deníku The Guardian jeden z cestujících.

Přítomnost tvora s jedovým ostnem na palubě letadla potvrdily i samy aerolinky. „Společnost EasyJet potvrzuje, že jeden z cestujících z předchozího letu upozornil letecký personál na to, že na palubě spatřil škorpióna,“ řekl mluvčí britských aerolinek EasyJet, které všem cestujícím zajistily nocleh v hotelech.

Reklama

Výběr článků

Načítám