Hlavní obsah

Zloděje na kole zneškodnil dveřmi policejního vozu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezamčený černý range rover si ve čtvrti Fulham v západním Londýně vyhlédl jednatřicetiletý zlodějíček Jake Nedd. Za bílého dne si auto otevřel a na své kolo si začal nakládat lup. Policisté přivolaní týmem monitorujícím bezpečnostní kamery stačili zloděje dopadnout dřív, než se stačil pořádně opřít do pedálů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policista zneškodnil zloděje na kole dveřmi od autaVideo: Reuters

 
Článek

Záběry z bezpečnostních kamer ukazují, že policisté dorazili právě v okamžiku, kdy už Nedd odjížděl z místa činu. Když uviděl policejní majáčky, obrátil svůj bicykl a zamířil opačným směrem. Ani usilovné šlapání do pedálů mu však nepomohlo.

Jakmile se totiž policejní vůz dostal na úroveň prchajícího zloděje, inspektor Richard Berns sedící na sedadle spolujezdce prostě a jednoduše otevřel dveře auta. Nedd se poroučel k zemi a vzápětí už měl želízka na rukou.

„Je to další ukázka skvělé spolupráce mezi týmem u bezpečnostních kamer a policií,“ oznámila fulhamská radní Sue Fennimoreová. Krátce poté byl Jake Nedd odsouzen na 28 týdnů za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám