První sousta ještě s požitkářským „mňam“ dokázala Čang sežvýkat. Brzy si ale uvědomila, že se někde stala chyba. Sousta jí začala velmi rychle hořknout na jazyku. Brzy jí celá ústa začala pálit. A zakrátko je už měla v jednom ohni.

Ukusovala totiž nikoliv z aloe vera, nýbrž z agáve americké. Ta má velice podobné listy, na rozdíl od aloe je však jedovatá. Ke cti bloggerky nutno dodat, že přenos okamžitě ukončila a vydala se do nemocnice. V okamžiku, kdy tam dorazila už měla po celém obličeji silnou vyrážku a opuchlý jazyk. Naštěstí však dorazila včas. Lékaři jí vypumpovali žaludek a Čang by měla být v pořádku.

I přesto, že agáve obsahuje rovnou několik jedovatých látek, konzumovat se po úpravě dá, a také se tak děje. Nektar z agáve slouží v Mexiku jako alternativa k medu, z některých druhů se vyrábí tequila. Ani aloe vera ale lékaři nedoporučují konzumovat ve velkém množství. Je to totiž přírodní projímadlo.