Hlavní obsah

Dva muži se pěstmi porvali o otcovství. Přímo na porodním sále

Právo, PM

Přímo na porodním sále se porvali dva Poláci v městské nemocnici v Parczewu v Lubelském vojvodství na východě země. Muži bez váhání pěstním soubojem řešili spor o to, kdo je skutečným otcem, a to hned poté, co mladá rodička povila potomka.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Zatímco starší z mužů byl na sále celou dobu porodu, mladší tam dorazil několik minut poté, co novorozeně bylo na světě. Již ode dveří prý křičel, že je to jeho dítě.

„Mezi dvojící potenciálních tatínků se strhl nejprve slovní a pak i fyzický souboj, kterému se překvapený zdravotnický personál pokoušel zabránit,“ informoval ve středu portál Niezalezna.pl.

Kuriózní konflikt, jaký nebyl v Polsku dosud zaznamenán, zarazili až přivolaní strážníci. Vzhledem k tomu, že oba soupeřící muži byli dosud bezúhonní, policie jejich neobvyklou bitku kvalifikovala jako porušení veřejného pořádku a potrestala je jen pokutou.

„Podstatu problému, kdo je skutečným otcem, však policie neřešila. Odpověď na tuto delikátní otázku bude muset najít zainteresovaná trojice,“ uzavřel portál.

Reklama

Výběr článků

Načítám