Hlavní obsah

Děti poprvé viděly sníh: Starosta ho nechal dovézt do města nákladními auty

Novinky, dov

Starosta přímořského tureckého města se rozhodl udělat radost těm nejmenším. A tak jim do Erdemli, kde v průběhu roku nikdo na sněhovou nadílku není zrovna zvyklý, nechal sněhu přivézt rovnou celé kamióny.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Náklaďáky přivezly z hor sníh dětem, které ho dosud nespatřilyVideo: Reuters

 
Článek

Radovat se dá i z maličkostí a nejlépe to umí právě děti. Malým školákům ze středozemního pobřeží turecké provincie Mersin nadělil starosta města Erdemli překrásný novoroční dárek - nechal jim dovézt nákladní vozy plné sněhu. Mnohé děti z Erdemli letos viděly sníh vůbec poprvé v životě, jak sdělila kancelář města, takže si mohly konečně užít pravých sněhových radovánek.

K nadšení všech dětí byl sníh dovezen před jejich školní budovy, takže jim nic nebránilo si co nejdříve užít nečekané nadílky. V průběhu roku mnohé z dětí nemají šanci sníh vidět - Erdemli je malé město ležící na pobřeží Středozemního moře. Tentokrát si ale mohly užít pořádnou koulovačku, stavění sněhuláků a svou radost zachytily i na mnoha fotografiích.

Turecká provincie Mersin, do které Erdemli patří, je území stoupající od středozemního pobřeží vysoko do pohoří Taurus - odtud také nechal starosta města Erdemli, Mukerren Tolli, dovézt sníh nákladními vozy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám