Hlavní obsah

Lupič si na 74letou stařenku nepřišel, vytáhla na něj revolver a začala pálit

Loupit v domě čtyřiasedmdesátileté Texasanky Rebbie Robersonové z Bowie County rozhodně není dobrý nápad. Přesvědčil se o tom maskovaný muž v kukle a rukavicích, který se vloupal do domu v době, kdy usazena v křesle čekala na televizní zprávy. Její reakce na vytasenou zbraň ho ale evidentně zaskočila.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Než jsem vstala, byl uvnitř a mířil mi zbraní přímo do obličeje,“ líčila Robersonová televizi ABC News. K překvapení lupiče se ale dáma nepodvolila, ale naopak v poklidu došla ke skříňce a vytáhla vlastní revolver ráže .38.

„Musela jsem projít kolem něj, nevěděla jsem, jestli mě chce zabít nebo co bude dělat. Došla jsem sem a vytáhla tuhle zbraň. A když jsem se otočila a namířila na něj, dal se na útěk,“ vyprávěla dále odvážná Texasanka reportérovi televize ABC News nejdramatičtější chvíle svého života.

Lupiče paní domu nechtěla nechat utéct jen tak, tak po něm začala střílet. „Nejsem si jistá, zda jsem ho trefila. To zatím nevím, ale určitě jsem chtěla. Rozhodně jsem doufala, že ho trefím,“ uzavřela přepadená žena své vyprávění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám