Hlavní obsah

Australanovi srovnali kvůli drobné chybě dům se zemí

Novinky, vps

Bourají ti dům. Takovou zprávu obdržel od svého kamaráda Steve Ballas z australského Sydney. Mělo to jeden háček. Ballas o žádné demolici nevěděl.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Cílem demolice byl dům číslo 200 v ulici Marion Street. Demoliční četa dostala zadání od svého šéfa a dala se do práce. Jenže ve skutečnosti dělníci neničili číslo 200, ale 198.

Ballas měl totiž na schránce chybně číslo 200 a cedule u toho správného domu nacházejícího se hned vedle byla zakrytá, takže byl nesprávně vybrán jeho dům. Sám Ballas paradoxně netušil, že se plete.

„Celou dobu jsem si myslel, že vlastním číslo 200 na Marion Street. Chtěl jsem ten dům pronajmout, ale teď už ho očividně nemám,“ uvedl pro pořad A Current Affair.

Australan ke své nemovitosti dorazil ve chvíli, kdy už ji dělníci demolovali, a místo konfrontace raději zavolal policii, která je po svém příjezdu zastavila.

Ballas dodal, že je hlavně rád, že v domě v tu chvíli nikdo nebyl. Už mluvil s majitelem demoliční firmy, který je chybou prý zdrcen. V současnosti probíhá vyšetřování s cílem přesně zjistit, jak se vše stalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám