Hlavní obsah

Dvě čtyřnohé internetové legendy se poprvé setkaly

Novinky, vps

Normálně by setkání dvou koček nikoho nezajímalo, ale v případě Grumpy Cat a Lil Bub se jednalo o velkou událost. Obě jsou totiž internetovými fenomény, jejichž videa viděly milióny lidí a svým majitelům vydělávají slušné peníze.

BEZ KOMENTÁŘE: Záběry ze setkání Grumpy Cat a Lil Bub

 
Článek

Majitelé slavných koček těží z faktu, že v dnešní době není tak těžké udělat ze svého mazlíčka internetovou hvězdu. Samozřejmě jsou k tomu potřeba nějaké zvláštní schopnosti, případně unikátní vzhled, kterým obě kočky kvůli vrozeným genetickým vadám disponují, a který je proslavil.

Většina výnosů plyne z prodeje reklamních předmětů nebo z podílu na reklamě ve videích, ale třeba o nabručené Grumpy (do češtiny by se jméno dalo přeložit jako Mrzout) se bude točit animovaný film, za jehož práva její majitelé zinkasovali jistě zajímavou sumu.

BEZ KOMENTÁŘE: Nejmrzutější kočka na světě je na přítomnost kamer zvyklá

Dvouletá Lil Bub zase bude mít vlastní knihu a také internetový pořad. Ke cti ale páníčkům obou koček slouží, že dost peněz dávají různým útulkům pro zvířata a na charitativní projekty věnující se opuštěným a zraněným zvířatům.

Kočky se setkaly minulý týden v Minnesotě u příležitosti filmového festivalu internetových videí o kočkách, který se snaží povznést fenomén těchto virálních klipů na umění.

Lil Bub se zdála zprvu poněkud vystrašená, ale to asi byly jen nervy. Zato Grumpy, jejímž původním jménem je Tardar Sauce, to brala s naprostým klidem. Nic jiného ale nešlo od kočky s věčně znuděným a mrzutým výrazem čekat.

BEZ KOMENTÁŘE: Lil Bub si získala srdce diváků svým roztomile komickým vzhledem

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám