Hlavní obsah

Falešný Jedi z Hvězdných válek blokoval „sílou” výtah v Londýně

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Určitě znáte ten pocit: dveře výtahu se už zavírají, v tom se někdo pohne a ony se začnou opět otevírat. Je to dost otravné a zdržuje to. A právě na tom postavili tři studenti z londýnské akademie svůj vtípek, na který nachytali řadu svých kolegů. Jeden z nich se stylizoval do role Jediho a za použití „síly“ zdržoval odjezd zdviže, informoval server examiner.com.

Zavírání dveří ovládá "síla" jako ve Star Wars

 
Článek

Trojice studentů z Královské akademie v Londýně, která si říká JesterLads, natočila za poslední dva měsíce desítku různých vtípků. Tento, inspirovaný Hvězdnými válkami, si však získal na internetu jednoznačně největší oblibu.

Jeden z mladíků jménem George z výtahu naoko ovládá pohyb dveří. Stačí jen natáhnout ruku a začnou se otevírat. „Jste Neo (hrdina sci-fi filmu Matrix - pozn. red.)?“ ptal se jeden z pasažérů.

Trik byl při tom velmi prostý. Druhý mladík, Austin, stál venku u přivolávacích tlačítek výtahu, a aniž by ho cestující viděli, jejich mačkáním ovládal dveře. Na dotazy při tom George vždy odpovídal, že to je „síla“.

Ne všichni měli ale pro srandičku pochopení. „Udělejte to ještě jednou a já vám ukážu jiný druh síly,“ rozčílil se jeden z napálených.

Nejdrsnější výtahový vtípek

Vzhledem k tomu, že z výtahu není při jízdě úniku, stává se místem pro nachytávání lidí celkem často. Jeden z nejdrsnějších vtípků v něm koncem loňského roku zinscenovali tvůrci populárního brazilského pořadu The Silvio Santos show.

BEZ KOMENTÁŘE: Hodně drsný vtípek - ve výtahu se zjevila holčička v noční košiliVideo: SBT

Výtah se po nástupu pasažérů rozjede, ale po chvilce v něm zhasnou světla. Překvapený cestující neví, co se děje, diváci ale s pomocí infrakamery vidí, že z boční části výtahu vylézá hororově nalíčená dívenka v bílém hábitu. Krátce poté se opět rozsvítí a šokovaní lidé holčičku spatří.

Někteří však tuto skrytou kameru zkritizovali. Podle nich byla příliš drsná a hrozilo, že někdo buď zkolabuje, nebo holčičku-ducha fyzicky napadne.

Reklama

Výběr článků

Načítám