Hlavní obsah

Britney Spearsová šla úplně dohola

Korzo, CNN, Novinky, Famous
LOS ANGELES

Britney Spearsová má pořádné problémy. Po rozvodu s Kevinem Federlinem dělá jednu hloupost za druhou, tentokrát však zašla opravdu daleko. Sama se strojkem oholila zcela dohola a ještě si nechala dát dvě další tetování. Stalo se to krátce poté, co se v průběhu minulého týdne rozhodla bojovat s alkoholovým démonem a zapsala se na odvykací kúru. Tam ale vydržela pouhý den a podepsala revers.

Článek

Podle informací magazínu People se chtěla pětadvacetiletá zpěvačka zbavit závislosti na alkoholu v Crossroads Centre, které založil Eric Clapton. "Byla tu pouze asi čtyřiadvacet hodin, pak podepsala papíry, že předčasně končí, a ztratila se," uvedl jeden ze zaměstnanců léčebny, který si nepřál být jmenován kvůli možnému právnímu postihu.

Dějištěm nejnovější výstřednosti byl kadeřnický salon Esther´s Haircutting Studio v kalifornském San Fernando Valley. Jeho majitelka Esther Tognozziová nejprve požadavek někdejšího zpívajícího idolu teenagerů a dvojnásobné matky odmítla.

"Naznačila jsem jí, že má dnes možná jen špatný den a už zítra bude rozhodnutí litovat," vypráví. "Britney však na oholení hlavy trvala, a když jsem se neměla k činu, vzala do ruky holící strojek a svou kštici začala odstraňovat sama."

Po dokončení "operace" však Spearsová při pohledu do zrcadla propukla v slzy. "Až mě uvidí matka, zblázní se vzteky," vzlykala. Nicméně v pouti za maximálním sebeponížením pokračovala. V nedalekém tetovacím studiu si dala na pravém předloktí vytvořit zářivě rudé rty a na bok červenobílý Železný kříž. Vyrobit novou ozdobu trvalo zhruba půldruhé hodiny, včetně doby, kdy Spearsová čekala, až zmizí zvědavci a paparazziové strkající se před výkladní skříní.

"Je to marné snažit se ji zachránit před sebou samotnou," poznamenává Spearsové bývalá asistentka Felicia Culottaová a dodává, že slavná popová ikona zřejmě chce co nejrychleji klesnout až na samé dno a potom začít znovu. Zda se však ze stále hustšího bahna dokáže odrazit k uměleckému comebacku, není vůbec jisté.

Vlasy jsou ke koupi na eBay

Vlasy, které zpěvačce v salonu ostříhali, mají svou cenu a ti, kteří se po nich hned vrhli, si toho byli dobře vědomi. Vlasy jsou ke koupi v internetové aukční síni eBay a první nabídky už překročily jeden milión dolarů.

Svět sice nad holohlavou Spearsová žasne, ale nijak to neovlivnilo zuřivé přihazování do aukce. Jde v ní o pár pramenů vlasů této kontroverzní hvězdy, které nasbírala majitelka salónu z podlahy a prodávající doplnil o téměř plnou plechovku Red Bullu, který prý Britney popíjela, a její zapalovač.

Kdo neuspěje, nemusí věšet hlavu. Horlivců se totiž k holičskému křeslu s nápadem nasbírat kousky vlasů vrhlo hned několik, takže o další nabídky nebude určitě nouze.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová na Silvestra zkolabovala

Oslavu nového roku po řadě prohýřených nocí už Britney Spearsová nezvládla. Měla moderovat party v nočním klubu Pure v srdci Las Vegas. Ale již padesát minut...

Britney Spearsová se kaje a usmiřuje

Britney Spearsová přinejmenším prozatím odvrátila rozvodovou válku o děti a dohodla se se svým "bývalým" Kevinem Federlinem na tom, kdo se bude starat o jejich...

Výběr článků

Načítám