Hlavní obsah

Podnikatelé mohou soutěžit o titul

Novinky, kil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již poosmé startují letos podnikatelské soutěže Vodafone Firma roku a GE Money Bank Živnostník roku. Úspěšným umístěním v soutěži mají firmy jedinečnou příležitost zviditelnit své podnikání, získat nové zákazníky či obchodní partnery a zvýšit mediální publicitu.

Foto: Profimedia.cz

Finalisté krajských kol následně postupují do celostátního kola.

Článek

Do podnikatelských soutěží Vodafone Firma roku 2013 a GE Money Bank Živnostník roku 2013 se mohou přihlásit malé a střední firmy působící v České republice s nejméně dvouletou účetní historií a s obratem do 1,5 mld. korun a živnostníci, kteří jsou minimálně jeden rok vlastníkem platného živnostenského listu nebo jiného oprávnění k podnikání dle právních předpisů.

Regionální vítězové postupují

Soutěže jsou vyhlašovány na krajské úrovni (ve všech 14 krajích České republiky). Finalisté krajských kol následně postupují do celostátního kola, ze kterého vzejde jeden vítěz v každé kategorii.

Účast v soutěžích je zcela bezplatná, soutěžící nehradí registrační ani jiný poplatek. Podnikatelské subjekty mohou být do soutěží také nominovány (svými známými, kolegy, zaměstnanci nebo zákazníky).

„Soutěž považuji za velmi přínosnou nejen pro podnikatele a zviditelnění jejich produktu, ale pro celou veřejnost. Především z důvodu stále nedostatečného vnímání podnikatelů ze strany široké veřejnosti jako hlavních tvůrců hodnot v naší zemi a hlavní motivační sílu ekonomického růstu a prosperity," uvedl Roman Sviták, ředitel nakladatelství Grada Publishing, které loni získalo titul Vodafone Firma roku Hlavního města Prahy.

Ocenění společensky odpovědných firem

Další kategorií, ve které se společnosti mohou utkat, je Vodafone Odpovědná firma roku.

„V soutěži oceňujeme firmy, které zohledňují dopady podnikání na životní prostředí a podporují společensky odpovědné aktivity. Cílem je především upozornit na menší regionální firmy, které jdou svou snahou být společensky odpovědné mnohdy příkladem i větším společnostem,” uvedla obchodní ředitelka pro segment malých a firemních zákazníků společnosti Vodafone Milena Linhartová.

Zájemci o účast v soutěži se mohou do konce května registrovat na internetových stránkách www.firmaroku.cz a www.zivnostnikroku.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám